Kamaras logo black edition v3

Országos Borverseny díjátadón jártunk

Június 22.-e egy örök élményként kerül be a KAMARÁS Borászat történelemkönyvébe. A Larus Rendezvényházban megrendezett díjátadón először vehetett át borászatunk aranyérmet, egy olyan nívójú borversenyen, ahol az egész ország legkiemelkedőbb borászatai versenyeznek egymással.

“Téboly” névre keresztelt Chardonnay tételünk már bizonyított a Vinagora Nemzetközi Borversenyen, ezért is volt nagy várakozás a részünkről a verseny előtt. Debütáló borászatként a legkomolyabb magyar borászatok prémium tételeivel versenyezni egyszerre felemelő és motiváló.

Elképesztő elismerés, hogy ekkora nevek között a zsűri 87,3 ponttal aranyéremben részesítette borunkat és ezzel a legkiválóbb kategóriába sorolt minket. Ez a pontszám azt jelenti, hogy holtversenyben az ország harmadik legjobb Chardonnay bora lettünk, borvidékünkről a Mátrából pedig holtversenyben a legjobb pontszámot hoztuk haza.

A pillanat amikor Kamarás Gyuri, a borászat vezetője átvette a díjat, örökké emlékezetes marad az egész család számára. Talán csak mi tudjuk igazán, mennyi munkája van ebben a sikerben.

Szerezzen ez a Chardonnay annyi boldog és felejthetetlen pillanatot minden fogyasztójának, mint amennyit nekünk szerzett.

Legújabb bejegyzéseink

Kövess Facebookon is

Scroll to Top